Overzicht van producten van fabrikant Khujo

Khujo

Khujo staat voor stoer, trendy en streetwear. Het trendy jassenmerk is geboren in Hamburg in 1996 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het modebeeld. De winterjassen zijn voornamelijk erg populair waaronder de parka's maar ook de korte modellen. De ontwerpers van Khujo zijn vooral gefocust op de bruikbaarheid van de jassen, dit is te zien aan de vele zakken die af te sluiten zijn met een waterdichte rits. Dit is ook te merken aan de katoenen kwaliteiten die zijn gebruikt.

Khujo design

Het design van de Khujo jassen zijn gedetailleerd en niet opvallend. Bijvoorbeeld een a-symetrische pasvorm en de schuine ritsen zijn stoere elementen die zichtbaar zijn in het DNA van het Duitse merk. De jassen hebben op subtiele wijze de merklogo's en batches aangebracht op de mouwen en op de achterzijde.

Lange Khujo jassen

BEKKERS heeft voor dames een groot assortiment van Khujo winterjassen. O.a. het model: Anda en veel meer! Ben je op zoek naar een verkooppunt van khujo regio Rotterdam, Lansingerland, Berkel Rodenrijs, Bergschenhoek en Zoetermeer.

Modellen Khujo:

Khujo Mary, Khujo Sophie, Khujo Anda, Khujo Nadal, Khujo Janis.

Khujo jassen online

Een trendy en hippe winterjas is een must-have voor iedere kledingkast. De jassen van Khujo zijn naast het feit dat ze mooi zijn ook handig in gebruik, warm en tijdloos. bekijk onze jassen op de pagina van BEKKERS: https://www.bekkers-fashion.nl/58_khujo

Pasvorm Khujo jassen

De pasvorm van de jassen van Khujo is normaal. Voorheen vielen deze jassen erk klein maar tegenwoordig is zijn de maten weer zoals ze horen te zijn.

Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op : 010 52 17505

Meer

Geen producten van deze fabrikant.

about Khujo