Overzicht van producten van fabrikant ZHRILL jeans

Zhrill jeans

De jeans van Zhrill, de Mia is te bestellen bij BEKKERS. De broeken van Zhrill zijn uitgewerkt en hebben leuke details zoals het bekende logo op de achterzak.

Meer

Geen producten van deze fabrikant.

about ZHRILL jeans

New Blake jeans


Zhrill jeans bestel je online bij BEKKERS, vanaf €50,- gratis thuis bezorgd. De nieuwste wassingen en pasvormen. De nieuwste wassingen van de Mia bij BEKKERS direct online. Bekijk alle wassingen van Zhrill.


De nieuwste ZHRILL najaarsjeans zijn nu binnen. Bekijk ze allemaal op deze pagina. Combineer de stoer jeans van Zhrill met andere artikelen. Zhrill heeft in de nieuwe collectie diverse jeans zoals, zwart, dirty denim, en speciale wassingen met een coating. Het merk is vooruitstrevend in het ontwinkkelen van nieuwe stijlen en stoffencombinatie en is altijd in beweging.


Zhrill jeans


Pasvorm Zhrill jeans


De jeans van Zhrill hebben een unieke pasvorm. Dit komt omdat de jeans ultra stretch bevatten. De jeans van Zhrill hebben bovendien leuke accenten wat een rijke uitstraling geeft. De jeans zijn medium waist en hebben een mooie smalle pasvorm. De 5-pocket jeans van Zhrill vallen relatief lang (L34). Modellen van Zhrill zijn o.a. de New Blake en de Mia.


Heeft u vragen over een jeans van Zhrill, neem gerust contact met mij op.


Bekijk de modellen van Zhrill:


Zhrill zwart unico W937


Zhrill unico W709


Zhrill Mia denim dirty W708


Zhrill New Blake camouflage N868


Zhrill Blake Chain black W105


Zhrill jeans onlineStoere vintage spijkerbroek


De nieuwste hippe spijkerbroeken van Zhrill zijn voornamelijk de New Blake modellen. Leuke details zoals camouflage prints, coating broeken, leather look, biesjes, ritsjes en mooie strass steentjes zijn zichtbaar bij de Zhrill broeken. Zoek je een casual jeans of een nette jeans die je zakelijk kan dragen. Bij dit Duitse label ben je bij het juiste adres.


Zoek je Zhrill jeans in regio Rotterdam, Schiebroek, Hillegersberg, Lansingerland, Zoetermeer? Dan kan je snel in de buurt jouw nieuwste Zhrill jeans kopen. Kom naar Bleiswijk om de totale collectie van Zhrill te zien.


De nieuwste broek van Zhriil is de camouflage jeans met een coating.