Overzicht van producten van fabrikant Il Dolce jeans ibiza

Il Dolce jeans ibiza

Il Dolce jeans is een stoer en high fashion jeans merk met verscheidene jeans voor jong en oud. De jeans van Il Dolce hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bekende modellen zoals de Il Dolce jeans Ibiza (skinny) zijn bij BEKKERS te bestellen, vanaf €50,- gratis thuis bezorgd. De Ibiza jeans is erg populair bij de mode bewuste vrouw die een hippe en trendy jeans wil van een goede kwaliteit. De jeans is de eerste jeans genaakt met een dubbele band. Deze populaire broek heeft een hippe look. Doordat de rits korter is lijkt opties de broek lager dan hij is. 

Meer

Geen producten van deze fabrikant.

about Il Dolce jeans ibiza

Il Dolce jeans ibiza online


Bestel Il Dolce jeans Ibiza online, veilig en betrouwbaar bij BEKKERS. Als u vragen heeft over een van onze artikelen kunt u contact opnemen met een van de medewerkers 010 52 17505. U kunt ook langs komen in onze vestiging in Bleiswijk regio Rotterdam, Lansingerland, Bleiswijk. Gratis thuis bezorgd vanaf €50,-. Retorubeleid: altijd geld retour.


Il Dolce spijkerbroek


Hoe makkelijk is het op ren hippe jeans vanuit huis te bestellen. Met de makkelijk website van BEKKERS is dat snel geregeld. De spijkerbroeken van Il Dolce hebben een goede reputatie onder velen. De nieuwste kleuren van de Ibiza zijn: zwart, dark Blue , med Blie en army green.