Overzicht van producten van fabrikant YAYA

YAYA

YAYA is een lifestyle damesmerk met een passende outfit voor iedere dag. Door de goede pasvorm is de kleding van YAYA voor iedere vrouw geschikt. BEKKERS heeft van YAYA perfecte basis artikelen waar je makkelijk mee kan combineren. Bekijk de nieuwste voorjaarscollectie 2017 van YAYA op de pagina van BEKKERS.

Meer

Geen producten van deze fabrikant.

about YAYA

YAYA kleding


YAYA is een lifestyle damesmerk met een passende outfit voor iedere dag. Door de goede pasvorm is de kleding van YAYA voor iedere vrouw geschikt. BEKKERS heeft van YAYA perfecte basis artikelen waar je makkelijk mee kan combineren. Het Nederlandse merk heeft een veel dames het hart sneller doen kloppen door de comfortabele kleding in warme natuurlijke tinten.


De nieuwste voorjaarscollectie van YAYA staat nu online. Bestel de diversen artikelen van dit fantastische vrouwelijke merk. De collectie is goed samengesteld door de combinatie van kleuren. YAYA broekenYAYA vesten en truien en andere artikelen zijn van YAYA te combineren.


YAYA blousejes en tops


De tops en blousejes van YAYA zijn in diverse kleuren in ons assortiment. De nieuwe kleuren voor het najaar zijn: blauw, grijs, ecru, zwart. De Blousejes kunnen gedragen worden tijdens feestelijke aangelegenheden of zakelijk in combinatie met bijvoorbeeld een Jane Lushka blazer. De blousejes kunnen ook mooi gecombineerd worden met stoere verwassen jeans van Zhrill, Circle of Trust, Mavi Jeans of Maryley. De uitgewerkte broek is mooi om te combineren met een top die mooi is van eenvoud.


YAYA leggings, jeans en broeken


YAYA heeft inmiddels een totaal collectie neergezet. De jurkjes kunnen perfect gecombineerd worden met de bijbehorende treggings/leggings van YAYA. De nieuwste series met een coating zijn momenteel erg populair. De broeken van YAYA zijn altijd perfect van pasvorm en mooi om te combineren met de tops. De samenstelling maakt jouw outfit compleet. Ben je op zoek naar een afgestemde complete stijl en outfit dan kan je met YAYA jouw dagelijkse outfit vinden.


YAYA online bestelling


Wat fijn is het dat je YAYA kleding online kan bestellen. Je hoeft de deur niet uit om je nieuwste outfit te scoren!